Otomobil

2012 Porsche Cayman S Black Edition

Mart ayındaki 2011 Cenevre Otomobil Fuarı‘nda tanıtımı yapılan, 2012 Porsche Boxster S ve 911 Black Edition modellerinden sonra bugün de Porsche Cayman S Black Edition görücüye çıktı. Porsche Cayman S’ e göre de 10 beygir daha güçlü (330 hp/7400 rpm) ve standart donanımdan farklı olarak Sport Chrono paketi ile 0-100 km’ ye 4.6 saniyede erişebiliyor. Ayrıca PDK şanzıman ile birleştiğinde mükemmel bir yakıt tasarrufu sağlıyor.

2012’nin eylül ayında şanslı alıcılarını bulacak olan aracın satış fiyatı da 67.500 dolar olarak belirlenmiş. Tabi Türkiye’ den de alıcıları çıkarsa, vergileri ile beraber bunun epey bir yukarısında tutarı gözden çıkarması gerekiyor.

Adından da anlaşıldığı gibi iç ve dış dizaynında sadece siyah renk hakim olan yeni modelin 19″ Boxster Spyder jantları, tavan döşemeleri, vites topuzu ve eksoz ucu da dahil olmak üzere tamamen mat siyaha boyalı. Yani siyah renk araçları çekici bulanlar için rüya gibi bir otomobil 🙂

Sadece 500 adet olarak üretilen aracın bu özelliği torpido üzerine bir plakaya da işlenmiş.

Yine deri kaplama olan ve hem sportif dizayn hem lüks görünüme sahip direksiyonu da, aracı çekici kılan özelliklerden biri.

Porsche Cayman S Black Edition‘ın standart donanımının da; dinamik viraj farı, otomatik iç-dış aynalar, Bi-Xenon farlar, yağmur sensörü, otomatik klima kontrolü ve navigasyon gibi özellikler mevcut.

Şasesi zaten olağanüstü denge ve kullanım özelliklerini barındıran Cayman S üzerine inşa edilmiş. Aracın maksimum hızı ise saatte 279 km.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu