Yayınlandığı ilk bölümden itibaren kendisine sağlam bir izleyici kitlesi oluşturan Spartacus: Blood and Sand ın, 1. sezon finali 16. nisanda yayınlandı. Sezon finali niteliğindeki 13. bölümü izleyicisini haddinden fazla tatmin etmiş olsa gerek ki 2. sezonun başlamısını iple çekiyorlar. Bir kesim dizi için çok fazla seks sahnesi içeriyor dese de aslında ilk bölümlerden sonra bu tip sahnelere daha az yer verildi. Dizinin yapımcılarıda zaten şimdiye dek çekilmiş en fazla seks sahnesi içeren ve en kanlı sahneleri içeren dizi olduğunu duyurmuşlardı. Roma dönemimi konu alan bir dizide bu kadar açık sahne olması zaten doğal olarak karşılanmalı. İlerleyen bölümlerde dizideki olaylar biraz daha rayına oturmaya başladıkça bu tip sahneler azaldı ve daha çok entrikalar izleyiciye yansıtıldı. Her bölümü merakla beklenen bir dizi haline dönüştü ve belli oldu ki dizinin kesinlikle 2. sezonu çekilecekti. İşte bu sıralarda dizinin başrol oyuncusu Andy Whitfield ‘in lenf kanseri olduğu açıklandı.
Herkesin merakla ettiği soru Spartacus’ un 2. sezonu çekilecek mi? Şimdiden belli olan birşey varki Andy Whitfield iyileşmeden 2. sezon çekimlerine başlanmayacak. Erken teşhis konduğu için tedavisinin olumlu gittiği ve kısa sürede sağlığına kavuşacağı belirtiliyor. Ancak tedavinin ne zaman sonuçlanacağı belirsizliği koruduğundan yapımcılar, dizi karakterlerinin geçmişini konu alan mini bir seri çekmeyi düşünüyolar diye bir söylentide var. Spartacus’ un yerine genç bir oyuncunun gençliğini anlatmasıda muhtemel.
Kesin olmamakla birlikte 2. sezon için en erken yayın tarihi 2011 in ilk ayları. Dövüş sahnelerinin yerine daha çok siyasi olayları konu alması planlanıyormuş. General Glaber, Spartacus ve diğer isyancı kölelerin peşine düşecek ki zaten Spartacus’ un de intikam almak istediği bir tek Glaber kalmıştı.


Kategori:
Etiketler:
Twitter' da paylaş
Friendfeed' de paylaş
Facebook' ta paylaş

eger gencligi anlatılacaksa
general glaber ile düşman önceki dostlukları anlacaktır
neyse ben heycanla ikinci sezonu bekliyorum
Andy Whitfield ın bizi ekrana kitlediği gibi kitlycekmi bakalım yeni gelen:( bu habri okudum down oldum yaa Andysiz spartcus düşünülemezz.
-down mu oldun xD kendıne yenı bır dıl bul turkceyı lekeme..
-bu fılm tadında devam eder..
furkqy sen kübraya yeni bir dil bul derken bence kendine yeni bir nick bul. bu nick e bu tepki olmuyor
)) andy umarım çok cabuk iyileşir ve yeni bölümleri izleme zevkinden mahrum bırakmazlar insanları …..
TÜrkçemizi Adam Gibi Kullanalım Down oldum funqy down oldum oha felan oldum yani boş işler
bakın dalganıza
Spartacus her türlü çekilir.
valla bende bi up oluyom arada, bi down derken whatever dedim, gari ne olursam olayım gönüller hoş olsun dedim yaanni.. so, i wish spartacus iyileşirde romalıları sıralar menemen testisi gibi.. bu arada True Blood ı öneririm izlemeyen varsa.. iyi seyirlerrr…..
Bu arada arkadaşlar haberiniz olsun dizi için oyuncu aranıyormuş yaş aralığı yok fakat vücut geliştime ile uğraşan kişiler öncelikli..
onu bunu bilmemde arkadaslar spartacus un 2. bolumu bir an once çekilsede izlesek yani
tmm ben hemen gidip başvurayım dizide oynamak için..vücudum harikadır..kas desen türk kası göbeğim tam kıvamında ne çok ne de hiç yok….boy pos yerinde..gözlerim de kız arkadşalarım çok beğenir..bana verin la rolü.ama bazı sahnelerde kendimi kaptırıp gidebilirim:)
sinan güzel site olmuş be
ellerine sağlık